Black Friday hos Smartiie | Læs mere om vores tilbud

Black Friday hos Smartiie | Læs mere om vores tilbud

BLACK FRIDAY tilbud hos Smartiie!

Dagen vi alle har ventet på, altså hvis man ser bort fra VM-, EM- og Champions League-finalen, er her endeligt! Og vi, os hos Smartiie, er også klar til at fejre dagen sammen med jer. Derfor kan I - kun i dag, spare 20% på vores Smartiie-benskinner, så I kan stå helt skarpt til jeres træninger eller sæsonopstart efter vinteren. 


Det eneste som du skal er bare at vælge din størrelse, og så er du automatisk i gang med at designe dine unikke benskinner. Her kan du vælge billeder, tekst, tal m.m., og når du har fundet det helt rette design, så klikker du dig bare videre til betalingen, og så er dine personlige benskinner på vej til dig.

Husk at vores Black Friday-tilbud hos Smartiie kun gælder fredag den 29. November, så hvis du gemmer dit benskinne design, og fuldfører ordren en anden dag, så vil det ikke være muligt at gøre brug af vores tilbud. Så husk at bestille benskinnen, så snart du har lavet den. 

Det er så nemt og simpelt, og man kan enten lave et par benskinner til sig selv eller give dem som gave, da det er den perfekte jule- og fødselsdagsgave, så slå til i dag og køb årets personlige gave!


Hvad er Black Friday?

Black Friday må antages som værende årets største shoppedag, både online og i butikkerne, hvor der er fyldt med gode tilbude og rabatter. I år vil Black Friday være den 29. November, og det kører typisk fra 00.00 til 23.50, og er sprængfyldt med tilbud. 

Men hvor stammer Black Friday fra? Du kender måske allerede til det, eller kan gætte på navnet, så er der oprindeligt fra USA, og det er korrekt. Black Friday er dagen efter Thanksgiving, og antages for at være startskuddet på USAs juleshopping. Black Friday-navnet er faktisk blevet brugt siden 1961 i Philadelphia, hvor man brugt det i forhold til den store mængde trafik og mennesker på gaden på en gang, som nærmest skabte kaos, og fik alt til at gå i stå næsten. 

Black Friday er nu blevet en global fænomen, hvor mange lande er hoppet med på bølgen, og nu kan du også fejrer juleshopping-starten hos Smartiie. 

Find dine benskinner lige her og start dit design, og bliv klar til julen med den perfekte personlige gave.