Hvorfor skal du vælge personlig designet benskinner.

Derfor skal du spille med benskinner | Læs mere om Smartiie-benskinnerne her

Hvorfor skal du spille med benskinner

Nogle sværger til benskinner, hvor andre er lidt mere skeptisk. Men i sidste ende vil det altid være én rigtigt god idé at spille med benskinner, da det giver dig den bedst mulige beskyttelse mod slag og tacklinger, så du undgår dumme skader og tid på sidelinjen. Det er noget, som vores benskinner tilbyder dig, når du bruger dem. Men vores Smartiie-benskinner er mere end bare benskinner, de er noget som viser dine personlige og unikke stil både på og udenfor banen.

Benskinnerne er lavet for at give beskyttelse på skinnebenet, og de skal placeres, så de dækker skinnebensknoglen så meget så muligt, da det vil give den mest optimale beskyttelse. Vi ved godt selv, fra da vi var unge, at benskinner helst ikke skulle genere for meget, ellers mistede man sit fokus i kampen. Derfor kommer vores Smartiie-benskinner i et Fiberglass-materiale, som udover at være let også er stærk, så den har en god holdbarhed. På indersiden er der placeret EVA-skum, som gør din oplevelse med benskinnerne endnu mere komfortabel, samtidig med det absorberer kraften fra tacklinger og slag. 

Alt i alt så er det én god idé at bruge Smartiie-benskinnerne. Ikke blot fordi at dine skinneben er meget udsatte, når du er ude og spille fodbold. Men også fordi at der nogle regler og krav, om at man skal have benskinner på, når man spiller kampe. Ellers må man ikke deltage, og man bliver taget ud, hvilket vil være ærgerligt. 

Er du typen, som har benskinner, og bruger kilometervis af strømpetape for at holde dem på plads, så selv en tackling fra Sergio Ramos ikke ville rykke dem, så har vi måske også en løsning til dig. Strømpetapen kan i værste tilfælde blokere for blodtilførslen, hvilket betyder, at dine ben begynder at føles tunge, og du kan ikke præstere på dit allerhøjeste. Med vores benskinne sok kan du nemt bruge vores Smartiie-benskinner, uden at bruge meget strømpetape. Ved brug af sokken skal du blot bare sætte Smartiie-benskinnerne i lommen, og så holdes de på plads. 

Smartiie-benskinnerne

Vores Smartiie-benskinner er ikke bare benskinner. Vi tilbyder unikke og personlige benskinner, som netop viser din stil på og udenfor fodboldbanen. Da vi var unge, og spillede fodbold hver dag ude i skolegården, derhjemme eller ude i klubben, så prøvede vi altid at efterligne vores idoler, deres mål og tricks. Vi ville altid gerne være som dem. O nu giver vi alle fodboldglade personer muligheden for at efterligne deres idoler og drømme med deres egne benskinner. Selv de professionelle fodboldspiller har deres egne unikke benskinner, som giver dem den ekstra motivation og energi til at kæmpe og vise deres værd. 

Design dine benskinner i dag hos Smartiie.dk og få din motivation til at nå dine drømme og mål. Find Smartiie-benskinnerne her.