Jul hos Smartiie | Find den perfekte julegave hos Smartiie.dk

Jul hos Smartiie | Find den perfekte julegave hos Smartiie.dk

Jul hos Smartiie.dk

Du har nok hørt sætningen Det jul, det cool mindst tusinde gange, men nu kan vi med sikkerhed sørge for, at det bliver rigtigt cool!

Hos Smartiie fejrer vi selvfølgelig også julen, og vi ved at vi har den perfekte julegave til familiens allerstørste fodboldfan! Med Smartiie-benskinnen vil du ikke bare gøre julen endnu mere speciel - men også helt personligt, da du kan give en helt unik og personlig benskinne i gave. 

Julen handler om, at skabe gode minder og forkæle dem, man holder mest af. Kender du én, som er helt tosset med fodbold, så skal du læse med en gang. Hos Smartiie har vi tænkt tilbage på dengang, vi var unge, og selv havde en bold ved fødderne hele tiden. Vi brugte timevis udenfor, hvor vi prøvede at efterligne vores idoler, deres finter og mål. Alt i alt så drømte vi bare om at være som dem en dag. Nu til dags er der tonsvis af trøjer, udstyr og andet til fodbold, som gør at man kan ligne sine idoler, men hos Smartiie kan du få personlige og unikke benskinner, som de professionelle har.

Nu tænker du: “Hvordan fejrer i julen hos Smartiie?”, og det kan vi hurtigt og nemt svare dig på - der er nemlig gratis fragt på alle ordre over 350 kr. igennem hele december måned! Så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme i gang med at få lavet benskinnerne til den heldige person eller til dig selv, hvis du nu gerne vil forkæle dig selv!

Det eneste, som du skal gøre er, at finde billeder som personen gerne vil have på sine Smartiie-benskinner eller tekst og tal eller noget helt tredje, da man selv kan bestemme sit unikke design. Når den er designet, så skal du bare vælge leveringssted, og så er Smartiie-benskinnerne på vej til dig.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan Smartiie-benskinnerne skal se ud, så kan vi helt klart anbefale at give et gavekort i julegave i stedet for. Her kan man vælge forskellige beløb, og du kan vælge imellem at give et par benskinner til 299 kr. Eller et par benskinner og sokker for 378 kr. Du kan kombinere og vælge forskellige muligheder, som netop passer jeres behov bedst. Gavekortet bliver efterfølgende sendt fysisk med posten. 

Vi anbefaler, at I køber jeres julegaver i bedst mulig tid for at hjælpe jer selv i julen, da hele juleræset altid giver en del trafik hos pakkecentralerne, så i ikke får alt for meget julestress af forsinkede pakkeleveringer eller lignende. Men skulle i opleve nogle udfordringer eller bare gerne vil stille os et spørgsmål, så kan i altid kontakte os på telefon +45 53 61 08 58 eller på e-mail: Smartiie@smartiie.dk

Vi ønsker jer en glædelig jul og godt nytår fra Smartiie, og håber, at alle fodboldfans får deres unikke og personlige Smartiie-benskinner, så de kan jagte deres drømme og mål og altid være motiveret på fodboldbanen. 

Find Smartiie-benskinnerne lige her og læs eller design dit eget par med det samme.