Guide til at designe dine egne personlige benskinner.

Sådan designer du dine egne Smartiie-benskinner | Se videoen hos Smartiie.dk

Sådan designer du dine egne Smartiie-benskinner

Du kender måske allerede til konceptet, måske har du set en af de professionelle fodboldspiller løbe rundt personlige benskinner, eller måske har du haft Smartiie-benskinnerne på dine ønskeliste i lang tid. Ligegyldigt hvad, så har vi lavet denne guide, så du nemt og hurtigt kan jage dine drømme og mål med vores Smartiie-benskinner.

Trin 1: Vælg dine Smartiie-benskinner

Før du kan komme i gang med at designe dine egne benskinner, så skal du først vælge størrelsen på Smartiie-benskinnerne. Du kan vælge mellem vores 2 størrelse: small eller medium, og dertil kan du også tilkøbe en sok, så benskinnerne bliver holdt på plads, når du bruger dem. Så snart du har valgt størrelsen på dine Smartiie-benskinner, så kommer du til vores online design program, hvor alt det sjove begynder.

Trin 2: Design dine Smartiie-benskinner

Vi har allerede sagt det én gang før, men lad os lige sige det igen: Det er nu alt det sjove begynder! Der nu blevet tid til at designe dine Smartiie-benskinner, og der er næsten uendelige måder hvorpå dette kan gøres, hvilket lige netop gør dine benskinner helt unikke og personlige. I vores online design program kan du tilføje de billeder, som du ønske på dine Smartiie-benskinner. Du kan vælge at få samme billede på begge benskinner, eller være lidt mere dristig og tage to forskellige billeder. Det kunne være et billede af dit idol, yndlingsklub eller måske din familie.

Når du har valgt billederne, så kan du vælge at tilføje tekst og tal til dine Smartiie-benskinner, som gør dem endnu mere unikke og specielle. For at give dig lidt inspiration, så kan du vælge at få tilføjet dit kælenavn i klubben, dine initialer eller måske yndlingscitat, som giver dig den ekstra styrke og motivation til at kæmpe endnu hårdere for dine drømme. Du kan naturligvis også skifte farven og skriften på teksten, så den enten matcher billeder på benskinnerne, eller springer frem, hvilket giver en fed effekt. 

Vi tilbyder dig også muligheden for at gemme dit design, hvis du ikke når at blive færdig med hele Smartiie-benskinnen, så du én anden gang kan vende tilbage og gøre den færdig og klar til bestilling.

Trin 3: Færdiggør din ordre    

Når du er færdig med dit design, så skal du bare trykke på knappen “Læg i indkøbskurv”, og så vil din benskinne være klar til at blive bestilt. På næste side skal du blot sikre dig, at det hele er, som det skal være, og at du f.eks. Har den rette størrelse osv. Når det hele er på sin plads, skal du læse og godkende handelsbetingelserne og sætte kryds, og dernæste gå til kassen.

Her skal du bare skrive dine kontaktoplysninger ind, så vi kan få sendt ordren til adressen eller en pakkeshop, og hvis du har et gavekortskode, så kan du også indtaste den her, så du modtager din rabat. Når alt er indtastet og tjekket igennem, skal du bare gå til betalingen, og det er sidste skridt, inden vi går i gang med at lave dine Smartiie-benskinner, og sender dem afsted.

Det er lige så nemt, som at se Messi drible bolden og skyde den i mål, og nu har du fået en taktisk oplæg til, hvordan du kommer i gang med det hele. 

Hvis du gerne vil se, hvordan man gør dette, så kan du også se vores video lige her forneden. Og skulle du have yderligere spørgsmål eller andet, så kan vi altid træffes på telefon +45 53 61 08 58 eller på e-mail: Smartiie@smartiie.dk

Vi ser frem til at se dit design, som du kan dele med #Smartiie på enten vores Facebook- eller Instagram-side.