Design dine egne benskinner

Velkommen til Smartiie

Smartiie-benskinner

Smartiie er et nyt koncept, som udelukkende er lavet for dig og dine drømme. Det hele handler om fodbold, og om hvordan du tager det næste skridt mod dine mål. Du ser ofte dine idoler løbe rundt på fodboldbanen, hvor de tryller med bolden. Og én ting kan du være helt sikker på, og det er, at de har et par specialdesignet benskinner på. Men det er ikke bare benskinner, som de fleste vil tro. Disse benskinner er med til at give spillerne den ekstra mentale fordel, så de altid kan vise, at det er dem, som bestemmer på banen. 

Du har nok ofte tænkt, at du gerne vil være som din idol - det gjorde vi ofte, da vi var unge, og nu har du muligheden med dine Smartiie-benskinner. Vores koncept er simpel, og det går ud på at give dig de samme muligheder, så du kan efterleve dine idoler, og det kan du gøre med dine helt egne benskinner. 

Sådan designer du din Smartiie-benskinne

Er du i tvivl om, hvordan du laver din egen benskinne, så bare læs med her en gang, da det er lige så nemt, som at se Ronaldo sparke bolden i mål. Du skal starte med at vælge din størrelse på benskinnen, og så begynder alt det sjove. I næste skridt kommer du ind på vores online design program, og her kan du bestemme, hvordan din Smartiie-benskinne skal se ud. Du kan vælge at tilføje personlige billeder, tilføje dit navn, yndlingscitat eller trøjenummer og meget meget mere. Mulighederne er uendelige, og det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvad der skal på din personlige og unikke benskinne. Det hele handler om at fortælle din historie, vise dine drømme og sidst men ikke mindst at være sig selv.

Vores benskinner er fremstillet i stærk og let fiberglass, som kommer med en EVA-skum på bagsiden, hvilket betyder, at benskinnen ikke vil genere dig eller føles tung, så du har de bedst mulige forhold, når du er ude på banen, og viser, hvad du er i stand til at gøre. Vores benskinner kommer i 2 forskellige størrelser, og man kan vælge imellem en størrelse small som vejer 0.80 gram, og en størrelse medium som vejer 0.90 gram. Hvis du gerne vil have, at dine benskinne altid sidder på plads, så kan du også tilføje en sok, der kommer med en lomme til benskinne. Sokken sørger for en god ventilation, så du oplever en god åndbarhed, når du har den på, så din oplevelse med Smartiie-benskinnen bliver endnu bedre. 

Det virker nemt og ligetil - ikke også? Smartiie er netop lige startet, så hop med på rejsen, og se hvor den ender med dine Smartiie-benskinner.

 

Smartiie