Hany Mukhtar med sine personlig designet benskinner.

Vi har leveret Smartiie-benskinner til Mukhtar | Læs mere på Smartiie.dk

Benskinne-levering til Hany Mukhtar

Nok én af Superligaens allerstørste profiler, Hany Mukhtar, har også fået lavet sine egne personlige Smartiie-benskinner. Mukhtar har spillet i 3 sæsoner for Brøndby, og har været rundt i nogle store Europæiske klubber, såsom Hertha Berlin, Red Bull Salzburg og Benfica, inden han kom til Brøndby. I det nye år skal Mukthar på en ny rejse videre, da han fortsætter karrieren i USA i klubben Nashvile SC, hvor klubben og Mukthar sammen debuterer i den bedste række, MLS. Udover klubberne har Mukthar også spillet en masse kampe for Tysklands U-landshold, dog har han A-landsholdsdebut til gode. 


Mukthar har igennem sin Superliga tid, været en af de store profiler, og vi har set mange tekniske detaljer og mål fra hans side af. Man ved bare, at der kommer til at ske noget, så snart Mukthar har bolden på fødderne, og det har bl.a. resulteret i, at han har scoret imponerende 24 mål og 26 assists i 102 kampe for Brøndby. 


Det bliver ærgerligt at slippe en Superliga-profil, især én som Mukhtar, men vi kan ikke vente med at se, hvordan hans rejse til USA kommer til at være med Smartiie-benskinnen. Vil du gerne lære mere om Smartiie-benskinnen eller designe dit eget par, så kan du finde benskinnerne lige her.