OM SMARTIIE

Historien om Smartiie

Smartiie er et helt nyt koncept, som vil være med til at hjælpe dig med at opnå dine drømme og mål. Hos Smartiie har vi forestillet os, hvordan det var at spille fodbold, da vi var børn. Vi oplevede hurtigt, at man altid havde drømme, mål eller idoler, som virkelig betød noget for én, og var det, som man kæmpede efter at opnå. Man ville altid være som idolerne, og man ville øve sig på deres tricks, teknik og i det hele taget drømmen om at blive som dem.

Når man ser sit idol løbe på fodboldbanen og trylle med fodbolden, har spilleren helt klart sine egne personlige og specielle benskinner. Og det er ikke bare benskinner! Det er benskinner, som er med til give den ekstra styrke, som tager spillerens spil til næste niveau. Det handler om troen og drømmen om, at man er den bedste fodboldspiller - uanset om hvor man spiller.

Smartiie-benskinner

Nu har du muligheden for at komme et skridt tættere på din drøm, og vi er her til at hjælpe dig på vej med dine unikke Smartiie-benskinner. Du kan ved hjælp af vores online design program, nemt og hurtigt designe dine unikke benskinner, som du kan tage i brug til din fodboldtræning og kampe. Du kan designe dine benskinner, lige som du har lyst til, og der er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan designe.

Du kan vælge alt imellem personlige billeder af familien eller andre tætte personer, som hjælper dig til at gøre det endnu bedre på fodboldbanen. Du kan også kombinerer dette med dit navn, yndlingscitat eller dit trøjenummer - alt dette er kun med til at gøre dine Smartiie-benskinner endnu mere unikke og personlige. Og husk, der er ingen andre end dig, som har din benskinne, da du selv vælger dit unikke design.

Vi ved, at dette vil hjælpe dig på vej til at opnå dine mål og drømme. Og ingen vil have en chance for at stoppe dig, når du har taget din Smartiie-benskinner på, og er helt klar til at vise, hvad du er istand til. Det er noget, som vi synes er cool - og vi er mere end sikre på at de professionelle fodboldspiller gør lige præcis det samme som dig, når det kommer til benskinner.

Sammen tager vi dit spil til nye højder - Smartiie